Kaipaako autosi pakoputkiston huoltoa tai jopa uutta pakoputkistoa? RM Autohuolto huoltaa kaikkien autojen kaikentyyppiset pakokaasujärjestelmät. Käytämme yksinomaan ensiluokkaisia merkkivaraosia. Autamme mielellämme myös katalysaattori-, lambda-anturi- ja dieselhiukkassuodatinongelmissa.

Uusi pakoputkisto maksaa itsensä yleensä pian takaisin, koska moottori toimii entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. Lisäksi auton ympäristöhaitat pienenevät. Jos epäilet, että auton pakoputkisto vuotaa, auto kannattaa viedä huoltoon pikimmiten. Pakokaasut nimittäin sisältävät terveydelle vahingollista hiilimonoksidia, ja vuotavasta pakoputkistosta sitä saattaa päästä auton sisätiloihin.

RM-Autohuollon edulliset pakettitarjoukset sisältävät sekä itse pakoputkiston että asennuksen. Kysy tarjousta suoraan korjaamolta!

Asennamme pakoputken tavallisesti nopealla aikataululla, jotta pääsisit tien päälle mahdollisimman pian. Aina ei koko pakoputkea tarvitse vaihtaa, jolloin säästetään kustannuksissa. Yhdessä valitsemme autollesi sopivan pakoputken ja tarvittaessa tilaus onnistuu meidän kautta ilman ongelmia.