Hae uudet renkaat meiltä!

Renkaiden kunnon merkitystä liikenneturvallisuudelle ei kannata vähätellä. Esimerkiksi kuluneet kesärenkaat saattavat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70 %. Renkaiden valinta ei kuitenkaan ole ainoastaan turvallisuuskysymys. Se, millaisilla renkailla ajat, vaikuttaa nimittäin myös auton sisätilojen äänitasoon ja ajomukavuuteen. Laaja ja laadukas merkkirengasvalikoimamme täyttää kaikki turvallisuus-, melu- ja ominaisuusvaatimukset. Meiltä saat niin kesä-, talvi- kuin kitkarenkaatkin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikeankokoisten ja -tyyppisten renkaiden valinnassa.

Milloin renkaat kannattaa vaihtaa uusiin?

Lain vaatima kesärenkaiden urasyvyys on vähintään 1,6 millimetriä. Talvirenkaissa urasyvyys ei saa alittaa 3 millimetriä. Renkaiden kumimassa kovettuu ajan mittaan, jolloin renkaan ominaisuudet voivat heikentyä. Se, miten kauan renkaita on säilytetty varastossa, vaikuttaa renkaiden käyttöikään. Jos kulumista ja ajettuja kilometrejä ei oteta huomioon, kesärenkaat kannattaa vaihtaa uusiin kahdeksan vuotta ja talvirenkaat neljä vuotta niiden valmistamisesta, mielellään jo aiemmin. Renkaan sivussa oleva nelinumeroinen DOT-merkintä ilmaisee renkaan valmistusviikon ja -vuoden. Jos sinulla on pienintäkään epäilystä autosi renkaiden kunnosta, tuo ne meille tarkastettavaksi!

Autohuollosta löytyvät ammattimaiset välineet ja kokeneet sekä henkilökunta, jotka pitävät huolen renkaidesi kunnosta. Toteutamme renkaiden vaihdot, asennukset, tasapainotukset sekä korjaukset. Renkaiden kausimajoituksessa säilytät renkaitasi kätevästi talvi- tai kesäkauden yli ja ne vaihdetaan alle sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.